La patru ani de la despartire, s-a refacut t 'Short, trupa care a dezlegat pofta romanilor pentru muzica dance. t' Short isi face revenirea sub forma unui duo, ce a mai ramas din grup dupa plecarea lui Eric in Statele Unite. Actualii t'Short, Cosmin si Carmen, sunt pe ultima suta de metri cu definitivarea unui nou material discografic. Albumul este conceput de compozitorul si inginerul de sunet George Calin (caruia ii datoreaza succesul multe formatii cunoscute) si de Laurentiu Duta (3rei Sud Est).

t' Short este trupa care, in 1995, a invins canoanele impuse de muzica usoara, cu albumul "Noapte de vis". Grupul a avut primul videoclip in adevaratul sens al cuvantului din muzica noastra si vanzari record de peste 400.000 exemplare. Dupa dizolvarea trupei, Cosmin s-a casatorit si a deschis, impreuna cu sotia, o discoteca si un studio de inregistrari, ambele in Ramnicu Valcea.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.