Catalin Maruta a acceptat propunerea de a deveni Ambasador al Bunavointei pentru Romania. Astfel, vedeta TVR2 se alatura personalitatilor internationale implicate in actiunile antitrafic, cea mai cunoscuta dintre ele fiind Angelina Jolie.

Moderatorul emisiunii tonomatul DP2 va fi purtatorul de imagine al activitatilor pentru promovarea spectacolului "Trafic" realizat de OIM (Organizatia Internationala pentru Migratie) cu sprijinul financiar al USAID. Ori de cate ori se vor programa reprezentatii ale spectacolului amintit Maruta va incita telespectatorii emisiunii Tonomatul DP2 la dezbateri pe aceasta tema si va oferi tricouri cu insemnele campaniei, precum si CD-uri cu documentarul MTV Exit cu Angelina Jolie. De Ziua Femeii, TVR 2 va difuza de la ora 21.00 o editie speciala a emisiunii "Lumea de aproape". Romanii vor putea urmari Inhuman Traffic (Trafic Inuman), un program special prezentat de Angelina Jolie.

Documentarul prezinta lumea traficului din Europa, personajele fiind oameni de langa noi, precum Ana, o tanara din Romania, traficata de vecinul ei in Balcani unde a fost fortata sa se prostitueze timp de doi ani si jumatate, si Tatiana, o victima care a petrecut sase luni ca sclava sexuala in Amsterdam dupa ce a fost vanduta de catre iubitul ei.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.