Sarbatoarea Craciunului este un moment special de apropiere sufleteasca, mai ales pentru indragostiti. Cei din show-biz, foarte solicitati in aceasta perioada, au parte de putine momente petrecute impreuna, iar Mosul vine la ei cu intirziere de citeva zile, dupa ce-si termina misiunea de "entertaineri" pe scena sau in fata camerelor de luat vederi.
Andra si-a petrecut Craciunul cu familia, la Cimpia Turzii, dat fiind ca iubitul ei, Catalin Maruta, a fost solicitat sa prezinte in fiecare seara emisiunea speciala pe TVR. "Cei de la televiziune mi-au propus sa prezint alaturi de el, intr-una din seri. Dar pentru asta ar fi trebuit sa repet, sa-mi modific programul pe care-l facusem deja pentru Revelion". Care program, este un adevarat maraton, Andra fiind prezenta, in noaptea dintre ani, la nu mai putin de zece concerte. Mosul "din familie" i-a adus solistei, "haine, obiecte utile in casa precum un set de oale, si niste slapi haiosi, cu ochi. Celalalt «Mos» este acum la televiziune, abia asta-seara o sa ne vedem. Eu acum sint in drum spre Bucuresti", a declarat telefonic ieri, Andra, cu referire clara la intilnirea cu iubitul ei, Catalin Maruta.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.