Cantareata a scapat de pete inestetice

Miki, fosta solista de la K-pital, si-a luat inima in dinti si a trecut pragul unui cabinet de dermatologie. Nu a facut-o insa pentru a-si indeplini vreun capriciu, ci pentru a corecta un defect din nastere.

In urma cu cateva saptamani, cantareata s-a programat la "LaserMed", unde a solicitat inlaturarea vinisoarelor care-i brazdau gambele, boala numita venectazie. Pielea prea subtire a brunetei lasa sa se vada vascularizatia, creandu-i un complex din ce in ce mai greu de ignorat. Initial i-a fost prescris un tratament cu laser insa, ulterior, acesta a fost schimbat din cauza durerilor si a intolerantei. Noua terapie, realizata prin injectarea unor substante da, se pare, rezultate nemaipomenite. Dupa doar cateva sedinte, Miki este vindecata in proportie de 80%, fiind foarte aproape de a obtine imaginea pe care si-a dorit-o dintotdeauna. Desi s-au facut multe speculatii pe tema unor schimbari in fizionomia artistei, aceasta este prima sa vizita la medicul estetician.

Au nevoie de ajutor

Miki si Razvan, viitorul ei sot, au anuntat ca-si vor pune pirostriile inca de acum doi ani. Din lipsa de timp insa, nu au reusit, iar ca sa nu para neseriosi au renuntat sa mai vorbeasca o perioada despre acest lucru. "In 2007 se va intampla cu siguranta. De data aceasta vom apela la ajutor specializat - o firma care se ocupa cu organizarea de nunti. Ei se vor ocupa de absolut tot, iar noi vom plati si vom merge sa ne rostim juramintele. Daca o lasam din nou in baza noastra, s-ar putea sa mai treaca un an", ne-a marturisit Razvan.

Miki si Razvan sunt pasionati de schi

Cel mai nou hobby al cuplului este schiul. Desi schiaza de numai un an, Miki nu rateaza nici o ocazie de a se da pe partie si are de gand sa exerseze constant. Cantareata si iubitul ei si-au rezervat o saptamana pentru o vacanta "alba" in Austria.

Si pentru ca anul trecut nu au fost foarte pregatiti pentru sporturile de iarna care se practica in statiunile de acolo, cei doi au mers la cumparaturi.

Miki si Razvan au investit peste 1.000 de euro numai in costume si accesorii. Vechile schiuri s-au dovedit inca performante asa ca nu a fost nevoie de altele.

Miki (Mihaela Marinache) si logodnicul ei, care ii este si manager, Razvan Constantinescu, au o relatie de invidiat. El este mai atent ca niciodata, facandu-i frumoasei interprete cadouri costisitoare. Dupa ce, anul trecut, de ziua ei, Razvan i-a oferit inelul de logodna (din platina cu diamant) si un Volkswagen Passat, anul acesta, tot pe 4 iunie, a comandat un Volkswagen Beetle fiindca bruneta isi dorea o masina mai mica si mai luxoasa. Adusa tocmai din Mexic, dupa ce a trecut prin Germania, masina a intrat pe mainile soferitei, care este foarte incantata de performantele ei.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.