In noaptea de Revelion, postul de televiziune Antena 1 mizeaza, din nou, pe Dan Negru, in speranta inregistrarii aceleiasi audiente record, de anul trecut. Astfel, el va prezenta o editie speciala a emisiunii "Ziua Judecatii", invitatii de baza fiind manelisti de top.

Desi George Pruteanu a militat pentru desfiintarea acestui gen muzical hulit de intelectuali, e clar ca petrecere fara manele nu se poate. Nu putea lipsi din "distributia" show-ului nici Nicolae Guta, venit pe platoul de filmare la patru ace, intr-un costum de firma. Toate bune si frumoase, pana in momentul in care solistul s-a dezechilibrat si a alunecat in piscina pregatita teoretic pentru o proba a concurentilor. Fara sa stea prea mult pe ganduri, acesta si-a aruncat de pe el toate hainele, mai putin chilotii, cu toate ca si acestia erau uzi leoarca. Solistul a imprumutat de la garderobiera un halat si o pereche de slapi si, suparat, a parasit platoul de filmare de la Romexpo. Desi afara era ger de crapau pietrele, Guta a refuzat ajutorul lui Dan de a-l transporta cu masina pana la locul unde manelistul isi parcase luxosu-i automobil, preferand sa mearga pe jos.

Emisiune cu ghinion

Citeste si:

La aceeasi emisiune au avut loc mai multe incidente, multe dintre ele fiind mascate elegant in timpul difuzarii, programata duminica, de la ora 22.00. De pilda, lui Adi de la Valcea i-a luat foc elegantul costum de 2.000 de euro, in urma exploziei produse de artificii. E clar ca Adi este urmarit de ghinioane, din moment ce anul trecut si-a spart capul la aceeasi emisiune, iar in urma cu doi ani, s-a rasturnat cu masina lui, un Porsche, in drum spre filmarile de Revelion ale lui Dan Negru.

Dan Negru - Revelion la Viena

Cum emisiunea lui Dan Negru a fost inregistrata in urma cu o saptamana, vedeta postului Antena 1 intentioneaza sa petreaca noaptea dintre ani peste granita. Impreuna cu sotia lui, Codruta, vedeta va pleca la Viena, la invitatia unor prieteni mai vechi. Dan Negru se poate mandri cu o performanta greu de egalat de vreun coleg de breasla, fiind, in ultimii patru ani, lider de audienta, la capitolul emisiuni de divertisment prezentate de Revelion.