La inregistrarile emisiunii "Ziua Judecatii", ce va fi difuzata de Revelion, la Antena 1, manelistul Nicolae Guta a cazut, din neatentie, in piscina amplasata pe platoul de filmare. De frica racelii, Guta a pastrat pe el doar... chilotii.

In noaptea de Revelion, postul de televiziune Antena 1 mizeaza, din nou, pe Dan Negru, in speranta inregistrarii aceleiasi audiente record, de anul trecut. Astfel, el va prezenta o editie speciala a emisiunii "Ziua Judecatii", invitatii de baza fiind manelisti de top.

Desi George Pruteanu a militat pentru desfiintarea acestui gen muzical hulit de intelectuali, e clar ca petrecere fara manele nu se poate. Nu putea lipsi din "distributia" show-ului nici Nicolae Guta, venit pe platoul de filmare la patru ace, intr-un costum de firma. Toate bune si frumoase, pana in momentul in care solistul s-a dezechilibrat si a alunecat in piscina pregatita teoretic pentru o proba a concurentilor. Fara sa stea prea mult pe ganduri, acesta si-a aruncat de pe el toate hainele, mai putin chilotii, cu toate ca si acestia erau uzi leoarca. Solistul a imprumutat de la garderobiera un halat si o pereche de slapi si, suparat, a parasit platoul de filmare de la Romexpo. Desi afara era ger de crapau pietrele, Guta a refuzat ajutorul lui Dan de a-l transporta cu masina pana la locul unde manelistul isi parcase luxosu-i automobil, preferand sa mearga pe jos.

Emisiune cu ghinion

La aceeasi emisiune au avut loc mai multe incidente, multe dintre ele fiind mascate elegant in timpul difuzarii, programata duminica, de la ora 22.00. De pilda, lui Adi de la Valcea i-a luat foc elegantul costum de 2.000 de euro, in urma exploziei produse de artificii. E clar ca Adi este urmarit de ghinioane, din moment ce anul trecut si-a spart capul la aceeasi emisiune, iar in urma cu doi ani, s-a rasturnat cu masina lui, un Porsche, in drum spre filmarile de Revelion ale lui Dan Negru.

Dan Negru - Revelion la Viena

Cum emisiunea lui Dan Negru a fost inregistrata in urma cu o saptamana, vedeta postului Antena 1 intentioneaza sa petreaca noaptea dintre ani peste granita. Impreuna cu sotia lui, Codruta, vedeta va pleca la Viena, la invitatia unor prieteni mai vechi. Dan Negru se poate mandri cu o performanta greu de egalat de vreun coleg de breasla, fiind, in ultimii patru ani, lider de audienta, la capitolul emisiuni de divertisment prezentate de Revelion.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.