Irinel Columbeanu continua sa se afiseze la evenimente mondene, in ultima vreme insa neinsotit de vreo frumusete celebra.

Cunoscutul om de afaceri a participat alaturi de alte nume cunoscute ale show-biz-ului romanesc la evenimentul prilejuit de lansarea oficiala a parfumului "Aqua" Bulgari. Covorul rosu al Operei Romane a fost calcat in picioare de Anca Turcasiu alaturi de sotul sau, cuplul Marina Almasan - Victor Socaciu, Mihai Albu, Ciprian (Big Brother 1), Animal X, Larisa Claru si Irinel Columbeanu. Acesta s-a consolat in singuratate, nici Anna Lesko nici Blanche nedorind sa ii fie companie in acea seara. Omul de afaceri s-a invartit printre invitati negasindu-si locul langa vreo domnisoara doritoare de cariera muzicala de succes.

Dupa un spectacol de balet ce a tinut doar zece minute, invitatii evenimentului s-au inghesuit la un pahar de vorba, timp in care au fost stropiti cu parfum de frumoase manechine si asaltati cu intrebari indecente de Catalin Dezbracatu’ si echipa sa de la "Cronica Carcotasilor".


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.