Nu stiu daca o cunoasteti pe Cristina Spatar, zisa si "Regina R&B", dar as vrea sa va asigur ca, daca n-o cunoasteti, nu ati pierdut absolut nimic. Pe de alta parte, as mai vrea sa va spun ca, daca o sa deschideti, intr-o zi, televizorul si o sa dati peste o aparitie blonda, usor penala, careia ii vor iesi din gurita, ca mai deunazi, la "VDTV" (Antena 1), propozitii de genul "Asa s-a implementat in mintea oamenilor", va trebui sa va fie foarte clar ca ati dat peste insasi Regina R&B. Ca asa-s reginele astea, de obicei sint aduse, pe considerente politice, dintr-o alta tara si, oricit de mult si-ar iubi patria de adoptie, le ia ceva timp pina sa-i invete limba.

Din diverse promo-uri pe care le tot vad pe PRO TV am dedus ca Tociu si Palade vor ramine si in 2007 la postul din Pache Protopopescu. Pai, nu-i corect, bai, nene, nu-i corect… Pe Teo a luat-o Romantica, pe Garcea si ai lui i-au luat turcii de la Dogan, numai pe Tociu si Palade nu-i ia nimeni.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.