Artistii au luat cu asalt magazinele pentru a le oferi cadouri celor dragi

Dornice sa le ofere celor dragi bucurii, vedetele noastre au inceput, de cateva zile, goana dupa cadouri prin magazinele Capitalei. In timp ce unii prefera sa daruiasca celor dragi lucruri simbolice, in ton cu specificul Craciunului, altii le vor pune sub brad apropiatilor cadouri dintre cele mai diverse, incepand de la haine, cosmetice, bijuterii, telefoane mobile si continuand cu pachete de servicii la saloane de frumusete, sosete si chiar camasi de noapte pentru bunicute.

Anamaria merge cu «sacul plin» la Navodari

Anamaria Ferentz spune ca este pentru prima data cand face Craciunul acasa la mama sa, la Navodari: "Abia astept Craciunul, pentru ca voi sta cu mama si cu bunica mea". Artista a cumparat deja cadouri pentru rude cu atat mai mult, cu cat spune ca este mai fericita sa faca cadouri, decat sa primeasca: "Imi place mai mult sa daruiesc decat sa primesc si sunt cea mai fericita cand am bani sa cumpar tot ce cred eu ca i-ar bucura pe cei din jur. Printre alte cadouri, pentru mama am luat un halat de baie, cu papuci asortati, sosete cu degete, care sunt foarte haioase, iar pentru bunica, o camasa de noapte".


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.