Parlamentarul britanic Lembit Opik, care este implicat intr-o relatie cu Gabriela Irimia, una dintre gemenele care formeaza duetul Cheeky Girls, a facut campanie pentru a impiedica deportarea acesteia din Marea Britanie, conform unui purtator de cuvint liberal democrat, informeaza telegraph.co.uk.

Gabrielei, in virsta de 24 de ani, i s-a refuzat prelungirea sederii in Marea Britanie. Insa actualul ei iubit, liberal-democratul Lembit Opik, a facut campanie pentru a impiedica deportarea Gabrielei si a surorii ei gemene Monica. Un purtator de cuvint din partea partidului liberal democrat a declarat ca Opik si-a folosit influenta pentru ca acest caz sa ajunga la secretarul pentru imigrare dar ca a actionat pe cai legale si corecte.

Romania va deveni in mod oficial membra a Uniunii Europene la 1 ianuarie, impreuna cu Bulgaria, ceea ce inseamna ca cetatenii romani pot calatori in mod liber in Marea Britanie. Un purtator de cuvint al Ministerului de Interne a refuzat sa comenteze despre acest caz, dar a indicat ca cetatenii romani si bulgari pot fi deportati din Marea Britanie daca nu au dreptul sa ramina in aceasta tara. Relatia dintre Gabriela Irimia si parlamentarul britanic Opik a devenit publica la sfirsitul saptaminii trecute. Gabriela Irimia, in virsta de 24 de ani, a spus ca relatia ei cu liberal-democratul Opik dateaza de doua saptamini. Sora ei geamana, Monica, a spus ca Gabriela "nu a mai fost niciodata atit de indragostita" si ca "niciodata nu a avut un prieten in adevaratul sens al cuvintului".

Fetele sint falimentare

Duminica, Opik a confirmat faptul ca s-a despartit de logodnica sa, prezentatoarea meteo Sian Lloyd, cu care a avut o relatie de patru ani.Parlamentarul in virsta de 41 de ani a declarat atunci ca el si Lloyd s-au despartit de mai mult timp si ca "nu era nici un secret" ca se intilnea cu Gabriela Irimia. Intr-un interviu pentru GMTV, Gabriela Irimia a negat acuzatiile lui Lloyd care a declarat ca relatia romancei cu Opik este "o pantomima" si ca aceasta "aventura" a dus la despartirea dintre cei doi logodnici. Monica si Gabriela Irimia au devenit celebre dupa ce au participat la concursul de televiziune Popstars: The Rivals. Melodia de debut, "Cheeky Song (Touch My Bum)" a devenit rapid hit si s-a vindut in 1,2 milioane de copii in lumea intreaga. In ultima vreme, cele doua nu mai reuseau sa obtina succesele de la inceput si, potrivit, presei britanice, s-ar fi confruntat cu probleme financiare din cauza falimentului casei lor de discuri Telstar. Gemenele impreuna cu o nepoata in virsta de sase ani, Lory, au lansat un album online, in noiembrie, cu titlul In My Mind (Is A Different World - A Cheeky One).


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.