Artista a devenit maestru de ceremonii, ea prezentand recent o marca de autobuze
Artistii autohtoni nu duc lipsa de oferte, fie ca este vorba de concerte sau spectacole private. Numele pe care si l-au facut le aduce diverse contracte, care le imbunatatesc, in acelasi timp, si conturile in banca. Pe langa muzica, unele dintre vedete au devenit si prezente permanente pe micul ecran, in postura de prezentatoare ale unor emisiuni de divertisment, altele au ajuns actrite de telenovela.

Exista insa si alte domenii in care acestea pot razbate. Desi este angajata in mai multe proiecte, Julia Chelaru (fosta Sexxy, actuala Essenza), a acceptat, de curand, un nou job. Ea a devenit maestru de ceremonii, facandu-si deja debutul in acest domeniu. Mai precis, artista a prezentat, recent, un autobuz pentru Iveco. Imbracata intr-o rochie de matase, semnata Nora Balanica, ea s-a descurcat cat se poate de bine, dovedind ca se poate adapta si altor cerinte.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.