Sa te bucuri de titulatura de vedeta nu este un lucru usor nici macar aici,s pe plaiurile mioritice. Daca luam in calcul exigentele romanilor care au tendinta de a fi in topul snobismului fara sa le-o ceara nimeni, standardele devin destul de ridicate.
Un exemplu de ridicatoare de stacheta este si Lili Sandu. Dupa ce era sa il urce pe Bogdan Stelea pe Arcul de Triumf ca sa vada toata lumea cine si cat de mult o iubeste, vedeta noastra nu prea a mai gasit cu ce sa se remarce, desi s-a straduit din plin. Cariera sa de cantareata a cam stagnat de la despartirea de Trinity, iar mult-anuntatul sau album solo care sa marcheze revenirea artistei de la actorie la muzica (prima sa iubire) intarzie sa apara datorita videoclipului de promovare si a faptului ca nu a terminat de inregistrat toate piesele. Lili se tot invårte prin toata lumea pentru a gasi o locatie potrivita cu standardele inalte pe care si le impune. Ea anunta asta vara ca va filma la Saint Tropez, ca apoi sa se hotarasca pentru Miami.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.