«Zna Surprizelor», prezenta la concertul de Craciun al artistului, a dansat in timpul show-ului si a aflat in direct de la sotul sau cat de mult o iubeste

Stefan Banica junior a strans din nou peste 15.000 de oameni la cele trei concerte avute week-end-ul trecut la Sala Palatului.

La primul dintre acestea, pe randurile din fata s-a aflat si Andreea Marin, sotia artistului, insotita de Cove, colegul sau de la "Surprize, surprize". Prezentatoarea s-a ridicat in picioare si a dansat pe ritmurile unora dintre melodiile cantate de sotul sau.

La randu-i, acesta si-a exprimat, public, sentimentele pe care le are pentru sotia sa: "Este extraordinar sa iubesti si sa fii iubit". Tot de dragul show-ului, Andreea a trecut cu vederea imbratisarile de pe scena dintre sotul sau si Cristina Dida, care face parte din trupa sa de acompaniament The 50’s, cu care Stefan a interpretat doua melodii. Dansatoarele au aparut pe scena imbracate in pelerine scurte, de culoare rosie, pe care le-au aruncat apoi in timpul dansului, ramanand, astfel, doar in lenjerie.

Concertul lui Stefan Banica a durat aproximativ doua ore si jumatate, adunand, in medie, la fiecare spectacol dintre cele trei sustinute la Sala Palatului, aproximativ 5.000 de oameni. Vineri seara, la spectacolul inaugural, a fost prezenta si Andreea Marin, sotia artistului, insotita de Cove, colegul sau de la "Surprize, surprize".

Prezentatoarea nu a tinut cont de statutul sau de vedeta si a cantat si dansat, impreuna cu publicul, pe ritmurile melodiei "Veta". De asemenea, tot de dragul show-ului, Andreea a trecut cu vederea imbratisarile de pe scena dintre sotul sau si Cristina Dida, care face parte din trupa sa de acompaniament The 50’s, cea cu care Stefan a interpretat doua melodii, "Numele tau" si "Time of my life".

«Zana Surprizelor» a fost insa "rasplatita" cu declaratiile de dragoste facute, indirect, in fata spectatorilor, de sotul sau. "Este extraordinar sa iubesti si sa fii iubit", a spus Banica, fixand-o de pe scena, cu privirea, pe Andreea Marin. Artistul a cantat doua piese impreuna cu Gabriel Cotabita: "Bubulina" si "Trece vremea" a trupei VH2. Concertul a inclus si o serie de momente speciale, cum ar fi piesa "Cum am ajuns sa te iubesc", pe care Stefan Banica jr a realizat-o in duet cu Stefan Banica Senior, a carui voce era inregistrata pe banda si a carui imagine era proiectata pe ecranele din spatele scenei.

Piesa a fost indelung aclamata de public, Banica aplaudand, la randul sau, imaginea tatalui lui de pe ecran. Un al patrulea concert, ultimul din seria celor de Craciun, va avea loc pe 21 decembrie, tot la Sala Palatului. Artistul va lua apoi o mica pauza, el refuzand toate concertele pentru Revelion, pentru a fi alaturi de sotia sa la trecerea dintre ani, caci acum este barbat insurat, cu "acte in regula".


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.