Romanca Gabriela Irimia, una dintre gemenele din trupa Cheeky Girls, este iubita unui membru al parlamentului britanic, cu 17 ani mai in varsta decat ea, si a descris, pana in cele mai mici detalii, intalnirile lor amoroase in tabloidul “News of the World”.

Politicianul englez, membru al Partidului Liberal Democrat, al treilea ca importanta in Parlament, se numeste Lembit Opik si este "un obisnuit al emisiunilor TV de satira", cum il descrie ziarul. Povestea lor de dragoste a inceput dupa ce a vazut-o pe romanca intr-un spectacol. Gabriela si Opik s-au cunoscut pe 13 octombrie, la emisiunea TV "All Star Talent Show", unde el a cantat la armonica, iar ea a avut un numar de balet.

Politicianul i-a dat numarul de telefon, iar in urmatoarele saptamani s-au intalnit in baruri sau muzee si au vorbit la telefon ore intregi. Gabriela Irimia a descris prima lor intalnire amoroasa. Ea a spus ca "Lembit a fost foarte bland si pasional, prima oara cand au facut sex, in apartamentul parlamentarului din Westminster". Componenta Cheeky Girls sustine ca ea si Opik au fost in vizita la parintii acestuia, dar si in casa in care ea locuieste cu sora si mama sa, in Rye, East Sussex. Ea spune ca parlamentarul a venit la ea in seara cand s-a despartit de logodnica sa, Sian, care e prezentatoare la TV a unei rubrici meteo si a participat la show-ul TV "I’m A Celebrity".

Irimia a spus pentru "News of the World" are incredere in viitor. "Diferenta de varsta nu e o problema pentru noi", a spus ea. Starleta a declarat ca Opik a invitat-o de Craciun in Tara Galilor, de unde este originar, si ca ea ii va pregati o surpriza. "Ma voi imbraca foarte sexi", a spus Irimia. Lembit Opik este un politician controversat in Marea Britanie, cunoscut pentru pasiunea lui pentru petreceri. Gabriela Irimia si sora sa geamana Monica s-au nascut in 1982, la Cluj, si s-au mutat in 2002, in Marea Britanie, impreuna cu mama lor, care le este si manager.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.