Vedeta Antenei 1 tine cu tot dinadinsul sa prezinte un Revelion de senzatie
Dan Negru vrea sa-i aduca in platoul editiei speciale de Revelion de la Antena 1 pe luptatorii Ghita, Sora si Smarandescu.

Potrivit unor surse din televiziunea sus amintita, cei trei luptatori solicita fiecare un onorariu de 2.000 E pentru participare. Din pacate, bugetul alocat aducerii lor este de doar 1.000 E, asa ca vedeta are ce negocia. Daca in alti ani si-a incantat publicul cu manelisti, Negru pregateste de data aceasta ceva special. El vrea sa regizeze o serie de lupte care sa-i aiba ca protagonisti pe cei mai cunoscuti luptatori ai momentului - Ghita, Sora si Smarandescu. In urma cu cateva zile, antenistul s-a intalnit cu acestia pentru a pune planul la punct. Potrivit unor surse din post, el s-a lovit de un mare impediment. Banii.
Asadar, dorindu-i cu orice pret in platou, Dan Negru va fi nevoit sa-i convinga sa accepte invitatia contra unei sume mai mici decat cea solicitata initial.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.