Frumoasele actrite Julia Roberts, Drew Barrymore, Juliette Lewis si Penelope Cruz au declarat adesea ca sunt adeptele naturaletei fizice. Uneori, pentru a confirma cele spuse, vedetele au refuzat sa se epileze la subrat, lucru afisat cu mandrie in public, spre oripilarea fanilor.

Julia Roberts a recunoscut cu ani in urma ca uneori simte nevoia sa-i ofere un ragaz pielii sale torturate de operatii de infrumusetare. Mai mult, Julia considera ca o femeie care se infatiseaza semenilor asa cum a lasat-o mama natura, adica inclusiv cu acea pilozitate pe care Evele nu mai stiu cum s-o indeparteze definitiv, este mult mai senzuala.

Actrita Drew Barrymore a considerat ca va impresiona pe toata lumea la festivalul de moda de la New York, anul trecut, si a aparut cu smocul de firisoare in public. Intr-adevar a reusit sa-i impresioneze pe toti, insa in mod neplacut.
In cazul lui Grace Jones, manechin, cantareata si actrita recunoscuta pentru excentricitatea sa, axilele neepilate nu au constituit un soc pentru cei care o cunosc. Insa nici nu a reprezentat o "gaselinta" prea originala sau de invidiat.

Juliette Lewis, actrita care a ramas in memoria multora cu rolul din pelicula "Nascuti asasini",
a stricat tot farmecul conferit de rochia eleganta si de coafura romantica in clipa in care a dezvaluit accesoriile naturale 100% de la subrat.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.