Cica "Daria, iubirea mea" de pe Acasa TV e singura telenovela interactiva din Romania, deci singura al carei final va fi hotarit de telespectatori. Cum ar veni, daca vreau, eu pot sa decid cu cine va rami-ne Daria, cui ii va zdrobi inima, cum vor crapa dusmanii ei, cum isi va regasi sora care ii e, de fapt, cumnata si cum va mosteni ea averea nasului din partea unei verisoare de-a doua? Pai, daca am posibilitatea asta, de ce sa nu profit de ea? Ce, ma costa ceva sa iau niste decizii, fie ele si complet in necunostinta de cauza?

Nu ma costa nimic, asa ca ia sa vedem, ma pot hotari repede cu cine mi-ar placea sa ramina Daria? Cu Papadopol nu mi-ar placea, fiindca a fost iubitul Oanei Zavoranu in alta telenovela, ceea ce nu-l recomanda ca pe un tip de calitate, cu Bordeianu nu, ca o sa faca depresie Adela Popescu, cu Cotimanis nu, ca joaca numai roluri de baiat rau si, oricum, ar putea sa-i fie tata, aaa, gata, stiu: mie mi-ar placea ca Daria sa ramina cu Ioan Isaiu din "Vocea inimii", de pe Antena 1. Sper ca nu e vreo problema ca omul e dintr-o telenovela de pe alt post, din moment ce mie mi s-a dat toata puterea, ca telespectator. Sa faca cumva sa-i intilneasca, nu ma intereseaza daca e complicat sau simplu. Deci cu Isaiu ramine Daria, baieti, s-a-nteles?


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.