Printisorul familiei Iovan, Albert Adrian, nascut la 3 octombrie (ziua cind mama sa, Romanita, a implinit 42 de ani) are, la virsta de doua luni si zece zile, tot ce-si poate dori un bebelus.
Camera sa a fost mobilata cu piese manufacturate de mesteri italieni, in vestitele ateliere Meroni. Patutul in care doarme micutul are baldachin si e strajuit de doi ingerasi sculptati manual. Sotii Iovan au cheltuit 150.000 de euro pentru ca Albert Adrian sa fie primit in familie asa cum se cuvine. Inca inainte de nasterea lui, Adrian Iovan a facut cumparaturile in Dubai: hainute, botosei, jucarii si celebra suzeta de aur, care a costat 500 de dolari. Asa cum ne-a spus fericitul tata, "lui Albert nu i-a placut suzeta de la Chicco, a preferat-o pe cea din aur, dar, mai nou, a inlocuit-o cu una din cauciuc, care pare sa-i convina mai mult.

In rest, e un baiat de baiat, seamana cu mine, dar are ochii albastri ai Romanitei. Este sanatos si nu face scandal decit atunci cind tetina cu lapte nu vine destul de repede. Fiul nostru este un voinic si peste 49 de ani va fi presedintele Romaniei!"


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.