Paula Seling a lansat recent albumul de colinde intitulat "De Sarbatori", care cuprinde 14 colinde si cantece sfinte. "Ma daruiesc mult cantand aceasta muzica divina cu mesaj foarte puternic si care este cea mai apropiata de sufletul meu", a afirmat Paula Seling, cu prilejul lansarii ce a avut loc la Brasov.
Artista spune ca printre piese se numara si cantece bisericesti, pe care mama ei le-a selectat. Melodiile beneficiaza si de acompaniament orchestral inedit, cu pian, violoncel sau oboi. Albumul este extrem de solicitat si s-a vandut pana acum in peste 3.000 de exemplare, informeaza site-ul bestmusic.ro.

Interpreta va sustine sambata, incepand cu ora 20.00, un spectacol la Palatul Copiilor din Bucuresti. La acest concert, Paula Seling va fi acompaniata de Radu Bucura Seling (tobe si percutii), Dan Pirici (bass), Daniel Bourosu (chitara), Victor Bourosu (clape), Andrei Japhet (backing vocals), Andreea Moldovan si Madalina Giolu (viori si backing vocals). Biletele pentru spectacol costa intre 15 si 30 RON si inca mai pot fi procurate de la Magazinul Muzica, Libraria Carturesti, Teatrul National Bucuresti, Palatul Copiilor si online pe site-urile www.phoenix.ro si www.bilete.ro. Acest album va mai fi promovat si de alte spectacole in tara, iar cel mai apropiat este pe data de 18 decembrie la Baia Mare, orasul sau natal. Turneul de colinde va continua si in orasele Satu Mare, Cluj- Napoca si Brasov.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.