Anul viitor va debuta cu multe cununii si va fi unul bogat in nunti ale vedetelor autohtone. Isi vor uni destinele, chiar in ianuarie, Daniela Gyorfi si George Tal.

Cununia civila va avea loc imediat dupa Sarbatorile de iarna, atunci cind solista si viitorul ei sot se vor intoarce din strainatate. Cei doi indragostiti si-au amenajat deja casa unde vor locui, mobilind-o modern si lejer. Daniela este ortodoxa iar George este catolic, asa ca e posibil sa se casatoreasca si religios in aceeasi zi. Pentru detalii, Daniela va consulta un preot.

Unde putea avea loc petrecerea, daca nu la restaurantul "Triumf" al prietenului sau, Catalin Botezatu? Nasi le vor fi "Axinte" de la Vacanta Mare si sotia sa. Cine putea crea rochia de mireasa a vedetei, daca nu buna sa amica, Laura Olteanu? Tinutele pentru cununia civila si incaltamintea le vor cumpara de la Londra, la fel si toaleta mamei Danielei. Verighetele vor fi comandate special in Germania. Conform traditiei, in cazul unei casatorii intre o ortodoxa si un catolic, nasii trebuie sa fie ortodocsi.

Julia a primit deja inelul de logodna

Julia de la Esentza se va cununa si ea civil, la inceputul anului, iar cununia religioasa si nunta vrea sa le faca in iunie. De mai multa vreme, blonda este impreuna cu impresarul ei, Bogdan Jianu. Vedeta a primit deja inelul de logodna, in urma cu un an, la o cina romantica, in Paris. Inelul este creat din aur alb si diamante.

Cununia civila o vor face in Bucuresti, iar petrecerea de nunta undeva, in afara granitelor tarii, poate in America sau Italia. Nici Raluca Badulescu nu se lasa mai prejos si vrea sa redevina doamna serioasa, la casa ei. S-a despartit cu citeva luni in urma de fostul ei sot, manechinul Vali Punga, cu care are un baietel, Alex. Cel mic este fumusel, iubit si alintat de parinti, care ii fac toate capriciile, dar nu au reusit sa ramina impreuna. Raluca l-a parasit pe Vali, dupa ce s-a indragostit de arabul Moussin, mult mai tinar decit ea. Banii nu sint o problema, fiind extrem de bogata, la fel si viitorul sot. Cununia civila ar putea avea loc la sfirsitul lunii ianuarie, la fel si nunta. Ralucai nu-i e frica de a doua incercare.

Andreea Banica Si Miki - mirese (In)cIntatoare

Miki de la ex-Kapital isi va vedea, in sfirsit, visul cu ochii si se va casatori cu iubitul ei, Razvan. Indragostitii si-au dorit o casatorie inca de anul trecut, insa, fiind ocupati cu concertele si negasind un restaurant pe gustul lor, au aminat pentru inceputul anului viitor. Atit Miki, cit si iubitul doresc sa-si uneasca destinele chiar pe 14 februarie, de Ziua Indragostitilor.

Ar vrea sa fie o nunta restrinsa, doar cu familia si prietenii apropiati. Miki nu s-a gindit, inca, cine ii va crea rochia de mireasa, dar doreste sa fie una originala, in niciun caz clasica, in adevaratul sens al cuvintului. Si blonda Andreea Banica are de gind sa devina doamna Mitrea. Dupa cum se stie, solista este impreuna cu Lucian de mai multi ani si isi doreste un copil cu acesta. Insa, fiind ocupata cu cariera, va amina momentul cind va deveni mamica, dar se va marita la sfirsitul lui ianuarie - inceputul lui februarie. Doreste ca petrecerea sa aiba loc la Paris sau la Roma, ultimul fiind orasul de care solista este indragostita. Chiar daca se mai cearta, din cind in cind, cu Lucian, Andreea il vrea, totusi, ca sot. Nu-si doreste o petrecere mare si, daca s-ar putea, la nunta ar vrea sa fie numai ei doi.

Dupa ce se vor intoarce din Italia si America, unde vor avea concerte si-si vor petrece sarbatorile, se vor pregati cu seriozitate de nunta. Curios este ca, de la 1 ianuarie 2007, tinerii care se casatoresc vor primi un sprijin financiar (de la Guvern), echivalentul a 200 de euro, cu conditia ca fiecare dintre soti sa fie la prima casatorie si sa aiba domiciliul sau resedinta in Romania. Sa intelegem ca de aceea au ales vedetele sa se casatoreasca in acea perioada? Greu de crezut, tinind cont ca toate aceste VIP-uri au destui bani si isi pot permite sa-si organizeze o nunta de vis. Majoritatea vor nunti cit mai costisitoare si mai elegante, ca sa epateze si in acest fel.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.