Frumoasa sau desteapta? Ce calitati ar trebui sa indeplineasca reprezentanta Romaniei la Miss Univers? Unii ar spune ca ambele calitati sunt necesare, dar cum perfectiunea nu exista, Miss Romania 2006 este, pur si simplu... frumoasa foc!
La Miss Romania 2006 proba de cunostinte generale a fost inlocuita de o defilare de rochite rosii ca focul extrem de sexy. Iar fetele s-au descurcat perfect! Dupa multa agitatie si emotii, a fost desemnata marea castigatoare. Castigatoarea este concurenta cu numarul 2, Ramona Silagy. Si cum castigarea unui astfel de titlu nu este de ici, de colea, viata Ramonei nu va mai fi la fel! "Se va schimba total radical in primul rand si pentru ca si mentalitatea mea se va schimba". Si totusi, cum, total sau radical?

Raspunsul Ramonei a fost simplu: "Nu stiu, nu stiu ce sa zic, dar eu sunt o fire foarte optimista." Si cum frumusetea este trecatoare, Ramona stie exact ce va face cand va creste mare... Sau nu stie... "Nu stiu, dar stiu sigur ca vreau sa ma axez in domeniul modelling-ului". Asa ca, la Miss Univers, Romania are o reprezentata destoinica. Suntem siguri ca vom avea parte de o surpriza totala! Sau radicala...


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.