Vedeta postului Acasa TV, Cabral nu isi mai tine noua iubita ascunsa de ochii lumii si ai presei. Corina, iubita prezentatorului, l-a insotit pe acesta in week-end, intr-un club bucurestean
Dupa despartirea de fosta lui sotie, Luana, Cabral nu a mai avut pana acum in nicio relatie serioasa. Nu stim daca lipsa timpului, sau teama de un eventual esec, l-au determinat pe acesta sa nu se implice in vreo relatie serioasa. Cu toate acestea, se pare ca artistul a cazut in mrejele Corinei, o tanara bruneta, in varsta de numai 23 de ani. Daca pana nu demult Cabral isi tinea iubita ascunsa de ochii presei, intrucat, sustine acesta - "Corina nu este o persoana publica si nu are nicio treaba cu showbiz-ul", acum lucrurile s-au mai schimbat. Iubita vedetei de la Acasa TV, a inceput sa apara la bratul acestuia la diferite evenimente mondene.


Despre autor:

Atac

Sursa: Atac


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.