Bruneta de la „Sexxy“ recunoaste acum ca a trecut printr-o perioada destul de grea dupa despartirea de tanarul musulman, Hamudi, un prosper om de afaceri
Acum cateva luni, Claudia de la Sexxy se gandea deja la maritis, creza nd ca isi va petrece toata viata alaturi de barbatul visurilor ei. Dar daca ne luam dupa zicala romaneasca: "Socoteala de acasa nu se potrives te cu cea din targ", tanara canta- reata nu a avut deloc noroc in dragoste. Asa cum stim cu totii, iubitul Claudiei a cazut in mrejele unei alte Claudia, alias "Cream", o buna colega de breasla a focoasei brunete. Claudia ne-a dezvaluit ca a trecut mult timp pana sa-l uite pe fostul ei iubit si presupus viitor sot, Hamudi, dar timpul le sterge pe toate, desi ra- nile raman acolo in suflet, mai ales, atunci cand este vorba de dragoste. Bruneta sexy este totusi optimista si are planuri mari in ceea ce priveste cariera profesionala.


Despre autor:

Atac

Sursa: Atac


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.