Dupa ce a cazut de pe scena in timpul unui concert, Dan Bittman a fost adus in platoul emisiunii „Danutz SRL“ cu... salvarea
Exuberant si plin de energie, liderul trupei Holograf a avut, zilele trecute, un accident la locul de munca, mai exact pe scena. Pe acordurile melodiei "Dragostea-i nebuna", Bittman a calcat in gol si a cazut la doi metri de scena. Imediat dupa concert, artistul a primit ingrijiri medicale si a fost diagnosticat cu fisura de os la mana stanga si fisura de piramida nazala. Pentru ca scena nu era marcata cu banda fluorescenta, cantaretul nu a observat capatul scenei si a calcat in gol, cazand peste niste fiare. Accidentul nu l-a facut mai putin puternic si nu i-a diminuat simtul umorului. La emisiunea "Danutz SRL", de ieri, pe care, de altfel, o si modereaza, Dan Bittman a fost adus de o salvare, fiind inconjurat de cadre medicale.


Despre autor:

Atac

Sursa: Atac


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.