Desi are o relatie, de ceva timp, cu Liliana Stefan si este tatal a trei copii, solistul trupei Holograf, Dan Bittman, burlac totusi in acte, joaca inca rolul de Don Juan printre vedetele autohtone. Sambata seara, la o ora tarzie, artistul se afla in „Lime Light“, in compania Iuliei Vantur, fosta co-prezentatoare a emisunii „Dansez pentru tine“, de la Pro TV.

Primul care a intrat in local, putin dupa miezul noptii, a fost Bittman. La cateva minute a aparut si prezentatoarea. Ambii au picat insa "ca musca-n lapte", pentru ca, in club, avea loc o petrecere privata, a unor cetateni bulgari. Dan a avut si ceva probleme la intrare. Cel care inchiriase localul nu l-a recunoscut si a vrut sa-l pofteasca afara, dar s-a razgandit in momentul in care a aflat ca este un "cunoscut cantaret roman". Iulia si Bittman au zabovit in club aproximativ doua ore, dupa care au plecat impreuna spre o alta destinatie.

"Partenera" lui Stefan Banica jr de la Pro TV, in "contact" cu barbatii care au trecut prin viata Mihaelei Radulescu

Solistul trupei Holograf, Dan Bittman, are o relatie, de ceva timp, cu Liliana Stefan. Este tatal a trei copii. Asta nu-l impiedica insa sa joace rolul de Don Juan printre vedetele autohtone. Artistul inca nu este casatorit...
Deci, in acte, nu este barbatul nimanui. Sa fie oare acesta motivul pentru care, sambata seara, la o ora tarzie, Danut se afla in "Lime Light", in compania Iuliei Vantur, nimeni alta decat co-prezentatoarea emisiunii "Dansez pentru tine", de la Pro TV?


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.