De Revelion, Teo Trandafir si-a propus sa sparga toate audientele. Desi are o concurenta serioasa, vedeta a rezervat restaurantul Golden Blitz unde va organiza o megapetrecere ce va fi transmisa integral pe Realitatea TV.

De la ora 23.00 si pana dimineata la trei, prin ineditul platou se vor perinda 80 de invitati. Organizatorii spera ca printre acestia sa se numere si presedintele tarii.
Ajutor vedetei in noaptea ce marcheaza trecerea dintre ani ii va fi Dan Chisu care va prezenta alaturi de ea programul special. In timp ce Teo isi va intervieva in modul obisnuit invitatii in jurul mesei, coprezentatorul sau va face gratare in aer liber. Formatul a fost foarte minutios gandit, mai ales ca va fi transmis pe Realitatea TV si nu pe Romantica cum s-a zvonit la inceput. Tocmai de aceea spectacolul trebuia adaptat profilului postului. Asadar, invitatii vor fi in majoritatea lor oameni politici. Asta nu inseamna insa ca muzica si buna dispozitie nu vor fi asigurate

Anda Adam e una dintre cantaretele preferate ale fostei vedete PRO TV, Teo Trandafir
de artisti. Printre acestia se numara Anda Adam, Andreea Banica, baietii de la Akcent si Ileana Ciuhulete.
Pentru marea petrecere au fost moblizate toate echipele de machiaj si coafura ale postului si majoritatea soferilor. Acestia din urma au fost desemnati sa se ocupe de aducerea si ducerea invitatilor pe parcursul celor patru ore de emisie.

De la aragaz la gratar

Deja cunoscut spectatorilor Realitatii pentru talentele sale culinare, prin intermediul emisiunii duminicale "Mananc deci exist", Dan Chisu s-a numarat printre primele optiuni ale lui Teo, in momentul in care s-a pus problema unui coprezentator. Sarcina lui in noaptea de Revelion nu va fi cu mult diferita de cea actuala, doar ca va schimba aragazul din studio cu gratarul din gradina restaurantului "Golden Blitz".


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.