Acasa TV are un promo cu spaghete. Dupa modelul celebrei secvente din desenul animat "Doamna si vagabondul", el si ea rod cite-un capat al unei spaghete, pina cind se intilnesc intr-un sarut. Diferenta e ca cei din promo nu sint catei, ci oameni. Eu cred ca s-a ajuns la varianta cu oameni, fiindca au fost probleme mari la casting cu cateii. Fie n-au gasit catei frumosi ca aia din "Doamna si vagabondul", fie au gasit unii cu pretentii financiare prea mari.

Zilele astea are loc nu stiu ce tirg de lux. Am vazut si eu la "Stirile PRO TV" unul dintre exponate: o limuzina in valoare de 350.000 de euro. Daca si Moni Columbeanu s-a nimerit prin fata televizorului la ora aia, nu-l vad prea bine pe Irinel. Se stie ca femeile gravide au tot felul de pofte, care trebuie musai satisfacute, uneori chiar si in miez de noapte, indiferent daca-i vorba de inghetata sau de castraveti murati… Ii recomand lui Iri sa doarma, in noptile urmatoare, cu 350.000 de euroi sub perna, ca sa fie pregatit in caz ca i se trezeste nevasta transpirata si striga: "Vreau limuzina de lux pe care-am vazut-o la televizor!".


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.