Solista a spus ca aceasta initiativa din partea polonezilor a venit in urma participarii ei la Festavalul de la Spoot, ce s-a desfasurat in luna august. Desi nu a obtinut unul dintre primele locuri in festival, cei de acolo au placut-o atat de mult incat i-au propus sa participe la Eurovision.

Artista a mai afirmat ca face public acest lucru abia acum, deoarece nu-i venea nici ei sa creada ca propunerea e reala. Fiind foarte incantata de acest lucru, Andreea este hotarata sa participe la preselectia din Polonia. Inca nu se stie insa cu ce piesa va concura. Este posibil chiar sa fie o melodie compusa de Marius Moga, care va fi inclusa si pe urmatorul album al solistei, pe care ea vrea sa-l lanseze chiar de Ziua Indragostitilor, pe data de 14 februarie.

Momentan, Andreea are o perioada foarte incarcata, avand foarte multe concerte. De Revelion, ea detine recordul artistilor romani in ceea ce priveste numarul concertelor, noua la numar. Fanii o pot vedea pe cantareata si intr-un nou videoclip care tocmai a aparut pe posturile muzicale. Este vorba despre piesa "Dulce si amar", melodie de pe vremea trupei Blondy, care insa face parte si de pe ultimul album al Andreei, "Dansez, dansez".