Daca v-ati intrebat vreodata care este programul zilnic al unui iepuras Playboy autohton, a venit vremea sa aflati. Paparazzi ATAC au surprins-o, zilele trecute, pe Gina Pistol, cand inca nu se trezise foarte bine, desi era dupa-amiaza, si in sinea ei si-ar mai fi dorit sa leneveasca in pat
De cand cu frigul din Capitala, pana si mondenitatile sunt scumpe la vedere. Nu este cazul Ginei Pistol care, foarte activa de felul ei, trage o fuga la un chiosc de ziare ca sa fie la curent cu ultimele noutati si barfele proaspete. Dupa ce si-a cumparat materiale de studio (ziare), fostul iepuras a plecat spre locul de munca si anume la sediul propriei firme de hostess. Dupa ceva vreme... ce surprinde obiectivul aparatului foto?

Doua personaje... anonime... un el si o ea care, intra in masina Ginei, cu chei potrivite si pornesc la drum. Din poze ne dam seama ca personajele sunt destul de familiarizate cu masina fostului iepuras. Contactata telefonic, imediat dupa acest "incident", Gina nea declarat: "Cei care imi conduceau masina sunt colegi de serviciu. I-am trimis eu sa-mi cumpere ceva de mancare". Intrebata de reporterii ATAC ce a primit de Mos Nicolae, vedeta ne-a spus: "Mosul nu mi-a adus nimic... mai astept... sambata e ziua mea de nastere si vreau sa fac o petrecere restransa, ori in Bucuresti ori la munte, unde vor fi doar prietenii mei".


Despre autor:

Atac

Sursa: Atac


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.