Abia si-au lansat albumul "Voltaj Revelator", ca au si devenit... revelatia MTV World Chart Express, ocupind locul al doilea pe podiumul celor mai bune trupe din intreaga lume.
Piesa "I Know" reprezinta a doua prezenta pe anul acesta a trupei Voltaj in Top MTV WCE, pentru ca vara trecuta Calin Goia & Co au reusit sa se catere, in acelasi top, pe primul loc, cu piesa "Povestea oricui". "Ne bucura nespus pozitia pe care o ocupam in clasament - spune Calin - mai ales ca singurul care a reusit sa ne devanseze este Justin Timberlake, vedeta mondiala a momentului!" In urma Voltajului, se insira Depeche Mode, Nelly Furtado, The Killers, James Morrison s.a. N-ar fi exclus ca azi, miine, muzicantii electrici de la Voltaj sa urce si ultima treapta a topului. De-o fi una, de-o fi alta, e bine: muzica romaneasca se afirma din ce in ce mai puternic in timpanele lumii.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.