Vedeta incontestabila a anilor ′80, Sandra, a adunat la concertul pe care l-a sustinut miercuri seara, la Piatra Neamt, in jur de 20.000 de spectatori, desi vremea n-a fost tocmai prietenoasa.

N-a lipsit de pe scena nici Pepe, care a fost desemnat de organizatori sa sustina un recital in deschiderea show-ului, alaturi de cei noua intrumentisti ai sai. Si, cum unde este Pepe, este si proaspata sa sotie, Oana Zavoranu, aceasta a reusit sa imbine utilul cu placutul, in sensul ca a primit pentru prezentarea spectacolului, alaturi de Catalin Maruta, nu mai putin de1000 de euro.

Pentru ca show-ul a avut loc in aer liber, vedetele noastre si-au facut incalzirea dupa preferinta: in timp ce Pepe si Oana au servit o ciorba fierbinte de vacuta, Maruta s-a "aruncat" la un coniac. De emotii, vedeta TVR s-a uitat nonstop la sofisticatul ceas de mana, pe care a recunoscut ca l-a primit de Mos Nicolae de la iubita lui Andra, el cadorisind-o cu... margele. La conferinta de presa, Sandra, sotia compozitorului roman Michael Cretzu, s-a laudat ca a prins drag de mancarurile noastre traditionale. Mai mult, o ardeleanca o alimenteaza anual cu borcane de zacusca. Solista a fost cazata la Hotel Central, fiind adusa la scena, prin multimea de oameni, cu ajutorul Jandarmeriei.

Sandra nu a reusit sa invete, in cei 15 ani de mariaj cu Michael Cretzu, decat cateva cuvinte in limba romana, asa ca, la Piatra Neamt, a avut nevoie de translator. Nici cei doi gemeni ai cuplului, in varsta de 11 ani, nu cunosc limba materna a tatalui lor, pustii preferand germana si engleza. Si, pentru ca auzise numai lucruri bune despre Pepe, interpreta care a vandut, in urma cu 20 de ani, milioane de discuri, a tinut mortis sa-i urmareasca acestuia recitalul din camera de hotel, de dupa perdea.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.