Au ajuns la a patra despartire oficiala in cinci ani de mariaj. De-acum, celebrul cuplu Adriana Bahmuteanu-Silviu Prigoana a divortat in mai putin de 60 de secunde, ieri la Judecatoria Sectorului 3. Pentru a nu tergiversa procesul, ei au formulat o cerere prin care au instiintat judecatorul ca divorteaza de comun acord. Au spus un "Da" hotarat si au parasit sala fara sa-si vorbeasca.
Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana considera ca deja au redevenit celibatari, desi judecatorul nu s-a pronuntat inca in dosarul de divort. Omul de afaceri a comentat cu umor al patrulea episod al despartirii. "Ma bucur doar ca nu ati asistat la un divort cu tras de par si expresii de genul "fir-ai a dracu′" sau "fir-ai al dracu′", ci la unul civilizat. Acum imi pare rau ca nu am fost la nunta lui Bijou. Dar eram cu gascanul la veterinar, ca a facut saracul ciroza cand a auzit ca Adriana l-a casatorit pe Bijou. Despre presupusa amanta Argentina, pot sa va spun ca este doar o simpla jurista in cadrul firmei.

Acum abia astept sa-mi vina copiii din America, sa fim impreuna de Sarbatori", a declarat Silviu Prigoana dupa ce a consimtit in fata judecatorului ca e decis sa o rupa cu Adriana. Vedeta tv nu s-a lasat mai prejos si, dupa plecarea sotului, si-a spus amarul in fata camerelor de luat vederi. "Am incercat sa-l fac pe Bijou sa sufere cat mai putin. I-am gasit imediat partenera sa-i alin suferinta. Dar sa revenim la fostul meu sot! Am constatat ca Silviu nu m-a iubit in anii petrecuti alaturi de el. Dar cum poate sa ma iubeasca un barbat care anul trecut a botezat un copil impreuna cu jurista lui, Argentina?", a spus Adriana.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.