Daca posteritatea se dovedeste a fi, inca de pe acum, zgircita cu renumele Annei Lesko, aceasta se straduieste vizibil ca, macar in timpul vietii, sa treaca in ochii lumii drept diva.

Asadar, in timp ce Stefan Lungu le vorbea celor veniti la promovarea "Euromall", Anna Lesko, invitata sa sustina un recital, se hlizea in oglinda, pe holurile hotelului Marriott, locatia evenimentului.

In aceasta postura am intilnit-o si noi. Luata prin surprindere de fotoreporter, interpreta a intrebat: "De unde sinteti si pentru ce anume imi faceti poza?". I s-a raspuns scurt si la obiect: "Eu fac poze pentru eveniment!". Raspunsul Annei a fost unul memorabil: "Habar un am de ce anume vorbesti, eu am venit sa cint!".

Draga Anna, permite-ne sa rectificam: tu nu venisesi sa cinti, tu venisesi sa dublezi, in surdina, coloana sonora! Aparatura pentru play-back te astepta pregatita, iar un inginer de sunet era de-a dreptul nerabdator sa se joace cu egalizatorul. Nici 50Cent nu stia pe ce meleaguri a aterizat insa, comparativ, situatia lui este scuzabila. Spre deosebire de 50Cent, care a uitat unde va cinta, din America pina in Romania, domnisoara Lesko a uitat unde isi va mima melodiile, probabil, de la Piata Unirii pina la... Marriott. Cit despre afurisitii paparazzi, ia aminteste-ti, Annuska: atunci cind, blocata in trafic cu ceva timp in urma, undeva pe soseaua Kiseleff, te-ai saturat de mestecat guma si ai azvirlit-o in drum, precum o doamna, printre dinti, nu te-a orbit niciun blitz!?


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.