Atragatoarea solista Ana Maria Ferentz sustine insa ca prelungita perioada de tacere nu a fost chiar inutila, deoarece lucreaza intens la un nou single, ba chiar si la un album nou-nout, care va fi lansat insa abia in vara. Dar cum single fara videoclip nu se poate, ca poate doar asa isi mai resusciteaza fanii, prezenta fizica a Ana Mariei fiind unul dintre principalele atuuri ale duoului, solista pregateste in mare secret si o ajustare de look.

Doar ajustare, deoarece Ferentz nu va renunta la "culoarea parului, negru, care ma prinde cel mai bine, ci la vestimentatie", dupa cum ne-a precizat interpreta, ale carei gusturi in materie de vestimentatie reprezinta un subiect generos pentru presa mondena, respectiv pentru paparazzi. Satula deci sa fie tinta atator ironii, Ana Maria a hotarat sa apeleze la serviciile unui designer, al carui nume este tinut secret deocamdata, care va avea dificila misiune de a o invata sa se imbrace.

Fara reactie chimica, iubire nu e

De altfel, in lunga perioada de pauza muzicala, nu numai vestimentatia interpretei a fost dezbatuta in presa, ci si unele amanunte mai intime ale vietii sale personale. Cum ar fi acela ca, potrivit unui amplu articol, Ana Maria ar fi avut o idila de durata medie cu politicianul Remus Truica, consilier al ex-premierului Adrian Nastase si, pe deasupra, om casatorit. Care idila s-ar fi sfarsit o data cu pierderea pozitiei importante a acestuia in urma pierderii alegerilor de catre PSD. Interpreta sustine insa ca, desi toata povestea este doar o minciuna, a afectat-o... asa, pe plan personal. Dar nu m-a sunat nimeni si nu m-a cautat nimeni, ceea ce dovedeste ca totul era fals. Nici persoana respectiva, nici sotia acestuia, care probabil si-a dat seama ce are acasa si ca sotul ei n-ar insela-o", ne-a argumentat imbatabilul rationament bruneta de la Demmo.

Se pare insa ca viata sentimentala reprezinta inca un punct sensibil pentru Ferentz, care ne-a mai marturisit ca, deocamdata, nu are nici un iubit: "Nu am gasit pe nimeni cu care sa ma potrivesc si sa simt asa o atractie chimica fata de el. Nu timpul este problema. Daca as avea un iubit, mi-as face timp pentru el, dar trebuie sa simt ceva pentru acel cineva".

Ca sa-si mai aline dorul de un iubit care sa-i trezeasca acea reactie chimica, Ana Maria isi dedica o parte din timpul sau liber intr-ajutorarii prietenilor si membrilor familiei. Mai precis, le face injectii gratuit, ca sa nu-si piarda antrenamentul capatat in cei trei ani petrecuti la Liceul de Medicina "Carol Davila". "La medicina am renuntat pentru ca nu-mi place sa lucrez intr-un spital. Deocamdata, nu vreau sa fac altceva in afara de muzica. Probabil ca la un moment dat o sa vina vremea sa-mi incropesc o afacere, dar acum ma dedic muzicii", ne-a declarat Ana Maria, care urmeaza exemplul unei alte colege de breasla priceputa in manuirea seringilor, Nicoleta Luciu.


Despre autor:

Sursa: Realitatearomaneasca.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.