Actorul Jude Law si solista Christina Aguilera sunt vedetele cu care majoritatea femeilor si-ar insela jumatatea. Acesta este rezultatul unui sondaj realizat de revista FHM (For Him Magazine) din Marea Britanie.

Nu mai putin de 48% dintre participantele la vot au marturisit ca nu l-ar refuza pe Jude Law. Pe locul doi se situeaza Orlando Bloom - care a capatat statutul de celebritate dupa ce l-a interpretat pe elful Legolas din trilogia Stapanul Inelelor -, iar locul trei a fost ocupat de cantaretul Robbie Williams. Surpriza sondajului a fost clasarea fotbalistului David Beckham tocmai pe locul patru.

Acelasi grup de votante au decis ca nu i-ar rezista Christinei Aguilera - chiar daca sunt heterosexuale. Astfel, 52% dintre cele care au votat au cazut de acord ca ar face sex cu solista. Pe locul doi a fost aleasa Rachel Stevens - iubita lui Rod Stewart -, iar locul trei a fost ocupat de fotomodelul Kate Moss. La stabilirea clasamentului au participat femei cu varsta medie de 22 de ani, dintre care 54% sunt singure si "disponibile" si numai 8% au declarat ca nu si-ar insela partenerul de viata niciodata.

Ne-am interesat daca vedetele noastre ar fi tentate sa calce stramb cu vreunul dintre sexoasele si frumosii din topul realizat de FHM sau cu o alta celebritate "pe gustul lor". Cum era de asteptat, ne-au spus ca nu ar calca stramb; totusi:
Roxana Ionescu, posesoarea sanilor impozanti pe care ati avut ocazia sa-i admirati de nenumarate ori in emisiunea "Ciao, Darwin!", ne-a declarat: "Nu ravnesc la nici una dintre vedetele din top, pentru ca as opta pentru Brad Pitt, respectiv pentru Kylie Minogue sau Jennifer Lopez".

Gianina Corondan: "Nu sunt adepta inselatului. Iar barbatii acestia foarte frumosi nu imi spun mare lucru. Imi plac mai degraba cei expresivi. Trebuie sa recunosc totusi ca, daca nu mi-as insela iubitul cu nici unul dintre ei, nu as ezita sa-l insel pe Jude Law cu iubitul meu".

Catalin Maruta: "Eu sunt foarte cuminte, asa ca nu mi-as insela partenera. Totusi, marturisesc faptul ca as invita-o pe Cameron Diaz la o cafea. Si asta pentru ca mi-as dori sa ma lupt cu Justin Timberlake, viitorul ei sot".


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.