Pentru ca ieri au luat sfarsit filmarile pentru „La urgenta“, productia „dirijata“ de Andrei Zinca, regizorul spune ca intre el si Daniela Nane, interpreta Gretei Calistrat din serial, se poate dezvolta o povestede dragoste.
Daniela Nane a tinut mereu sa se evidentieze prin realizarile sale profesionale, si nu prin povestile de dragoste pe care le-a trait si pe care le-a tinut intotdeauna cat mai departe de ochii curiosi ai presei. O maestra in arta disimularii nu numai pe scena de teatru, ci si in situatii reale, in care este "descusuta" cu privire la viata sa amoroasa, Daniela Nane procedeaza la fel si cand vine vorba de idila infiripata pe platourile de filmare intre ea si Andrei Zinca, regizorul proiectului de televiziune in care actrita este implicata.

Interpreta Gretei Calistrat din serialul "La urgenta" de la TVR a declarat, la demararea fimarilor pentru aceasta productie, ca increderea pe care a avut-o in regizorul Zinca a determinat-o sa accepte rolul fara a sta pe ganduri. Ulterior, referindu-se la munca pentru serial si la colaborarea cu regizorul, fosta Miss Romania adauga ca Zinca este fascinant si ca exista o comunicare telepatica intre ei doi. Rugata sa dezvaluie misterul care planeaza de ceva vreme asupra unei relatii mai mult decat profesionale pe care o are cu Andrei Zinca, Daniela ne-a raspuns cu obisnuita replica: "Nu vorbesc despre viata mea personala".


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.