Daca n-ati fost pe receptie, duminica seara, cind, pe OTV, „minunata doamna Paula Ciuclea a revenit cu noutati“, puteti sa va duceti la culcare, ca ati trait degeaba pin-acum si nici sanse prea mari sa va reabilitati nu mai aveti.
Ca sa intelegeti insa ce-ati pierdut, o sa va spun ca minunata doamna Paula Ciuclea era o baba supraponderala, imbracata ca o cintareata de opera (rochie mov, megadecoltata si decorata cu fundite si fulgi, toate mov) si coafata tot ca o cintareata de opera (coc, sarmale, niste cordelute si o floare, evident, mov). N-am inteles exact motivul prezentei minunatei doamne in studioul OTV, dar din predicile pe care le-a tinut, fluturind icoane, cu miinile-i pline de inele (vreo 6 bucati, la juma’ de kil bucata, tot mov, desigur), am dedus ca minunata e o persoana foarte religioasa, al carei scop in viata e sa explice telespectatorilor OTV ca exista minuni si ca sodomia nu e buna.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.