Desi a schimbat prefixul si, incepind cu data de trei decembrie, are 40 de ani, Catalin Botezatu a demonstrat cu ocazia petrecerii din Clubul Bamboo, ca tineretea nu tine cont de virsta.
Asadar, simbata seara, intr-un separeu al localului mentionat, special amenajat pentru acest eveniment, alaturi de cei mai dragi prieteni - Mioara Mantale, Oana Roman, Nora Seroussi, Mihai Albu, Laura Olteanu, Rita Muresan, Cristian Boureanu, Valentina Pelinel, Ilie si Amalia Nastase, Zina Dumitrescu, Flora Nastase etc. - si, nu in ultimul rind, alaturi de mama sa, a dat friu liber celor mai indraznete apucaturi. Insa, campioana la dansul din "buric", in fata sutelor de invitati, a fost, nimeni alta, decit, Mama Zina, care a intrat fara sa piarda timpul, direct in inima petrecerii.

De fapt, a depasit orice limita a imaginatiei, umbrind prin "prestatia" sa pina si recitalul DJ Project, preferatii lui Catalin: s-a urcat pe diverse piedestaluri trepidante si, lipsita de orice complex al virstei, a purces la tot felul de dansuri cu iz sexual, miscari tremuratoare ale soldurilor, mingiieri tandre si interactiuni permanente, ca sa nu zicem frecusuri, cu corpul partenerului, unul dintre ei fiind chiar Catalin. Altfel spus, Zina Dumitrescu a reusit cu brio sa transforme petrecerea intr-o bacanala de zile mari. Culmea este ca niciunul dintre invitati nu a rezistat tentatiei de a intra in lasciva si vibranta cadenta impusa de Zina.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.