Asteptata cu sufletul la gura de multi dintre impatimitii serialului "Iubire ca in filme" (Acasa TV), scena de iubire dintre Boby (Cabral) si Daiana (Diana Dumitrescu) se va consuma in aceasta seara. Cei doi actori, prieteni la catarama in viata reala, marturisesc ca s-au chinuit din rasputeri sa fie cit mai naturali, desi au avut 15 martori la aceasta scena.
Colac peste pupaza, in timpul filmarii secventei de iubire, Dianei i s-a rupt o unghie de la mina, lucru ce a facut-o sa nu se simta in largul ei. "Imi era teama sa nu se vada ca am o unghie mai scurta decit celelalte", a spus Diana Dumitrescu. Pentru Cabral secventa cu sexul a fost o experienta ciudata: "Eu si Diana sintem buni prieteni si brusc ne-am trezit intr-o situatie ciudata. E greu sa fii natural intr-o astfel de secventa cind 15 oameni stau cu ochii pe tine ca pe butelie".


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.