Dupa ce Oana Zavoranu s-a inscris in PRM, Corneliu Vadim Tudor i-a oferit, drept bonus, noii colege de partid un rol in filmul sau, "Candele de zapada".
Pentru ca productia sa depaseasca faza de proiect e nevoie de sute de mii de euro, caci Vadim doreste o echipa formata din regizorul Sergiu Nicolaescu, dar si din actori de calibru, precum Florin Piersic. "Voi face tot posibilul sa-l conving pe Florin sa joace in film. As fi onorata sa-i dau replica marelui actor, pe care il divinizez", a spus Oana. Referitor la acest subiect, Florin Piersic ne-a declarat: "Pana acum nu m-a sunat nimeni sa-mi propuna un rol in "Candele de zapada". Degeaba vor Vadim si Oana sa fac parte din distributie,
nu ei sunt in masura sa hotarasca, ci regizorul. Ma intereseaza si despre ce rol e vorba, caci, la varsta mea, nu mai pot juca orice. In plus, sunt ocupat cu repetitiile la o noua piesa, alaturi de Radu Beligan si n-as putea participa la filmari".


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.