Stirista a acceptat pictorialele sexy, dar le-a refuzat pe cele nud

Ofertata sa realizeze un pictorial nud, Simona Patruleasa, prezentatoarea stirilor sportive de la Antena 1, a refuzat dintr-un motiv surprinzator.

Primul lucru la care s-a gandit in acel moment a fost reactia fostilor ei elevi atunci cand vor vedea fotografiile "fara perdea". Desi au trecut cativa ani de cand nu mai sta in spatele catedrei, bruneta inca tine cont de rigorile meseriei de dascal.

Cu toate ca nu pare cea mai pudica prezenta de pe micul ecran, date fiind scandalurile amoroase in centrul carora s-a aflat,

Vedeta Antenei 1 se rusineaza de copii

Simona a refuzat din start oferta "Playboy" de a realiza un pictorial incendiar in paginile revistei. De bani nici nu s-a pus problema, deoarece nu s-a ajuns la negocieri.
Interdictii din partea apropiatilor nu au existat si nici clauza din contractul cu Antena 1 - conform careia pe durata colaborarii nu are voie sa pozeze nud - nu i-a stat in cale. Pur si simplu i-au venit in minte fetele elevilor pe care, cu ceva timp in urma, i-a invatat sa scrie si sa citeasca.
"Nu m-am gandit niciodata sa pozez goala. Una e sa imbraci o lenjerie intima sexy si alta sa apari in fotografii in toata splendoarea. Pe langa faptul ca am si eu parinti si prieteni, am fost candva invatatoare. Ce ar spune fostii mei elevi sa ma vada intr-o astfel de ipostaza?", se intreaba prezentatoare.

Craciun in familie

Putinele zile libere pe care le are de Sarbatori nu-i permit Simonei organizarea unei excursii fabuloase. In consecinta, bruneta l-a convins pe Sabin Ivanof, iubitul sau, ca cea mai buna solutie este sa sarbatoreasca Nasterea Domnului alaturi de parintii ei, la Valcea. Se pare ca omul de afaceri nu este la prima intalnire cu potentialii socri, asadar concluzia e una - a fost acceptat in familie.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.