Sunt la mare moda prezentarile cu vedete. Daca in prima seara de Bucharest Fashion Week le-am putut admira sau nu pe post de modele pe Gina Pistol, Luminita Anghel, Ilinca Vandici si altele, cea de-a doua seara a continuat in acelasi spirit.

De data aceasta, Adriana Bahmuteanu si Andra Teodorescu au defilat pentru LO, Simona Senzual pentru Mihai Albu, Monica Columbeanu pentru Mexton. Prezentarea Ritei Muresan a fost una de exceptie si aplaudata la scena deschisa. La finalul prezentarii, Dana Rogoz si Ionut Paval, una dintre echipele de la "Dansez pentru tine", au valsat pentru publicul spectator.

Daca in prima seara a festivalului de moda Poponet nu a fost prezent, in cea de-a doua seara acesta a venit sa o sustina pe Corina Zugravu care a defilat pe podium. Este de notorietate faptul ca cei doi, Corina si Poponet, au avut o relatie mai mult decat amicala cu ceva vreme in urma. Se pare ca aceasta relatie continua, din moment ce Codin nu a lipsit de la eveniment. Fetele de la Trident au venit si ele ca sa afle ultimele tendinte in materie de moda. Ele nu au venit insotite de nicio prezenta masculina.

Mai mult decat atat, Loredana l-a ignorat complet, intreaga seara, pe fostul ei iubit, Claudiu Patrascu. Nici Romanita Iovan nu a lipsit de pe lista celebrilor creatori de moda. Aceasta a tinut sa infirme zvonul potrivit caruia s-ar afla in proces de divort cu sotul ei Adrian Iovan, care a stat in sala tot timpul si si-a aplaudat frenetic sotia, la final de prezentare.


Despre autor:

Atac

Sursa: Atac


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.