Artista a lesinat inainte de filmari, revenindu-si dupa ce iubitul sau a uns-o cu otet
Cu cateva ore inainte sa plece la filmarile pentru cel mai recent videoclip al sau, Andreei i s-a facut rau si a lesinat, fiind gasita in baie de iubitul ei, Lucian, care a facut-o sa-si revina si a vrut sa o duca la spital, spre refuzul cantaretei.

Dupa ce s-a bucurat, in vara, de succesul piesei "Fiesta", Andreea Banica se pregateste pentru lansarea unui nou album, "Dulce si amar", filmand chiar si un videoclip in aceasta perioada. Din cauza stresului si a vietii agitate pe care o duce, cu o multime de concerte si filmari la Buftea pentru sitcomul "Meseriasii", artista a trecut printr-o intamplare nefericita. Pe deasupra, Andreea este si racita si face un tratament cu antibiotice. Tocmai din acest motiv, crede artista, i s-a facut rau zilele trecute, cand iubitul ei a gasit-o in baie in stare de lesin: "Luasem multe antibiotice, pentru raceala, si am inceput sa ma simt rau inainte sa plec la filmarile pentru videoclip. Noroc ca eram acasa, cu Lucian. El m-a gasit lesinata, in baie, si m-a scos la aer, pe balcon. Abia atunci m-am trezit, cand m-a uns cu otet in cap". Iubitul sau a vrut sa o duca imediat la spital, dar Andreea nu a vrut: "O sa merg sa-mi fac niste analize, cand termin cu tratamentul si cand imi mai revin. Oricum, mi-e groaza de spitale si de doctori".


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.