Mihaela Radulescu incearca sa-si tina baietelul departe de televizor. Chiar daca ea este implicata pana peste cap, vedeta vrea ca Ayan sa stie mai degraba ce este o carte.
Daca s-ar putea, micutul, innebunit dupa povesti si carti de colorat, i-ar cere mamei bani cat pentru un targ de carte. Una dintre rarele aparitii in public ale baietelului Mihaelei Radulescu s-a consumat duminica, la targul de carte. Cei doi au dat iama prin standuri si au participat la o lansare din Coltul Povestilor. Fara sa dea semne de plictiseala, Ayan a trecut la treaba. A desenat, s-a jucat, asa cum face si acasa. Ba i-a cerut mamei sa-i si citeasca. Pe neanuntate, ii da o lectie mamei si inverseaza rolurile. Ia microfonul si face pe reporterul cu Mihaela. Distractia s-a terminat. Mama si fiul trebuie sa mearga acasa, unde va incepe ora povestilor.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.