Duminica dupa-amiaza s-a intimplat ceva nemaivazut si nemaiauzit. O premiera internationala si intergalactica s-a intimplat, ce sa mai discutam… Pentru prima oara in istoria omenirii, acelasi cetatean a fost in direct, in acelasi timp, pe doua posturi tv. E vorba despre Dan Bittman, care, pe TVR 1 evolua ca prezentator la "Danutz SRL", iar pe Antena 1 se manifesta, impreuna cu toti colegii lui de la Holograf, ca invitat al Mihaelei Radulescu, la "Duminica in familie". Deci se poate si deci tot noi, romanii, sintem cei mai buni. Tot noi, romanii, am facut-o si

p-asta pentru prima oara, fiindca numai la noi se poate pune eticheta "Direct" pe o emisiune inregistrata, cum banuiesc ca era, in cazul de fata, "Danutz SRL". Aaa, pardon, nu asta am vrut sa spun, reformulez: Tot noi, romanii, am facut-o si p-asta pentru prima oara, fiindca numai noi am fost capabili sa-l clonam pe Dan Bittman. Se pregateste Stefan Banica jr., dar nu ca sa apara pe mai multe posturi deodata, ci ca sa fie disponibil si la domiciliu (pentru dus gunoiul, batut covoarele, spalat vasele si dat cu aspiratorul), in timp ce la televizor face glumite galante cu Iulia Vintur.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.