Din cauza ca sfirsitul de an nu i-a adus angajamente serioase in tara, Daniela Gyorfi s-a decis sa plece de Sarbatori la Londra.
Vedeta a acceptat, contra unui onorariu care a ramas confidential, sa-si petreaca `mini-vacanta` muncind intr-o locatie in care a mai prestat de trei ori la inceputul lunii septembrie a.c.: restaurantul cu specific romanesc "Britannia", frecventat in mare masura de iubitori de manele aflati "cu treaba" pe malurile Tamisei.

"Am fost invitata de o prietena, impreuna cu iubitul meu, George Tal (n.r. - care i-a devenit si impresar), sa petrecem Sarbatorile la Londra", a declarat Daniela pentru "7plus", confirmind ca va cinta "intr-un restaurant", al carui nume nu a vrut sa-l spuna pe motiv ca "nu imi aduc aminte". Cu toate acestea, am aflat ca in perioada 24 - 31 decembrie (inclusiv in noaptea de Revelion), Daniela va sustine in "Britannia" opt "mega-concerte", la invitatia "doamnei Lili". Cu exceptia noptii de Revelion (care va costa 90 de lire sterline si include masa), cei care vor dori sa o vada in carne si oase pe Daniela vor trebui sa plateasca 55 de lire sterline: 50 de lire sterline - rezervarea unei mese si costul unei cine traditionale romanesti si 5 lire sterline tichetul de spectacol.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.