Marea finala a concursului "Dansez pentru tine" (Pro TV) s-a incheiat cu suvoaie de lacrimi dar si cu un generos orizont de speranta pentru Dani, un tinar frumos, care nu si-a pierdut demnitatea, desi viata l-a tintuit intr-un scaun pe rotile.

In urma ultimului duel, Elena Gheorghe si Cornel Ogrean au parasit ringul de dans, desi au avut o evolutie de reala valoare. Au ramas sa se lupte mai departe cuplurile Smiley - Adriela Morar si Victor Slav - Carmen Stepan.

Smiley si Adriela au pornit in infruntarea finala ca mari favoriti, fiind primul cuplu care a luat 10 pe linie si care, in editiile urmatoare, au mai luat note de 10 cu duiumul, pentru performantele lor cu totul si cu totul iesite din comun. Au avut cele mai grele coregrafii si, indiferent de genul "atacat", si-au dus dansul pina la capat, fara gres.
Juriul si publicul au apreciat extraordinara fluiditate a miscarilor si armonia perfecta dintre cei doi (care, daca ar fi sa ascultam zvonurile, pare ca se prelungeste si in viata reala!). Au fost fabulosi, mai ales la ultima proba, cind au dansat un rock indracit, cu acrobatii, in timp ce Calin Geambasu cinta live, "Go, Smiley, go!". In schimb, Carmen si Victor (salvati de public de la duel, pentru a patra oara!) s-au prezentat incomparabil mai slabut. Poate, si din cauza ca, accidentat in timpul repetitiilor, Victor a facut apa la un genunchi si nu-si putea permite sa-si suprasolicite piciorul.

Asa cum au remarcat si membrii juriului, dansurile lor au fost mai mult teatru. La proba de vals, Carmen a pierdut mai bine de 30 de secunde cotrobaind melancolic intr-o valiza, iar la secventa din "Cabaret" n-au facut decit sa se plimbe de colo, colo, dansul fiind executat, de fapt, de profesionistii care i-au acompaniat. Totusi, in mod stupefiant, publicul i-a salvat pentru a cincea oara pe Carmen si Victor, votind in proportie de 57.1 la suta in favoarea lor! De fapt, telespectatorii au votat nu pentru dansurile vazute, ci pentru visul lui Dani de a putea sa mearga, intr-o zi. Se stie ca, in urma cu sapte ani, Dani a avut un accident de masina, in urma caruia a stat in coma citeva luni. Cind si-a revenit, avea coloana facuta praf.

De atunci, isi petrece viata intr-un scaun pe rotile si isi cistiga existenta facind - cu un singur deget! - site-uri pe internet.

In balanta celor care au votat au stat, pe de o parte, parintii Adrielei, care nu aud, dar se misca liberi si pot sa comunice si, pe de alta parte, Dani, un tinar minunat, caruia, un accident absurd i-a luat, pur si simplu, dreptul de a trai ca orice om normal! Publicul a hotarit ca Dani are nevoie de cei 50.000 de euro pentru a se opera la Beijing, chiar daca Smiley si Adriela au dansat cel mai bine! Asa ca, nu mai plinge Smiley, n-ai luat tu trofeul dar ai cistigat, in schimb, ceva mai pretios: multa iubire!


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.