Dupa ce a fost la un pas de moarte, ca urmare a unei supradoze de Diazepam, „mama modei romanesti“, se pare, nu mai poate potrivi hainele nici macar atunci cand vine vorba de propria-i persoana

Paparazzi ATAC au surprins- o ieri pe mama fotomodelelor si manechinelor autohtone care parea ca si-a luat la purtator un intreg sifonier: costum, palton, sal... peste palton si daca am fi insistat cu cautarile am fi gasit cu siguranta muuulte ale obiecte vestimentare care nu au legatura cu peisajul in care se afla mama Zina.

Dupa ce am tot analizat instantaneele surprinse de paparazzi ATAC, incercand sa depistam ce soi de "accesorii" isi atarnase Zina Dumitrescu peste palton, am descoperit ca piesa vestimentara este un batic-sal care fusese invaluit si infofolit de jur- imprejurul taliei de viespe pe care modista o are. Si uite-asa, a iesit ea la un restaurant de fite din Capitala, ca sa vada tot nestiutorul care sunt tendintele toamna-iarna si cine le-a dat tonul. Nu suntem experti in domeniu dar nici esarfa peste palton nu am mai vazut, cum, de altfel, nici guler de blana la haina de blana nu se poarta.

Probabil o sa avem ocazia, asta pentru ca a dat Zina Dumitrescu startul si daca o doamna modista spune ca asta e tendinta, maine-poimaine o sa vedem turma de mioare autohtone urma ndu-i exemplul. Noi, unii, preferam sa ne tinem departe de acest curent, cu riscul de-a fi considerati conservatori.


Despre autor:

Atac

Sursa: Atac


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.