Pilotul de Formula 1 Fernando Alonso s-a casatorit. Cel putin asa crede cotidianul spaniol "Sport", care a scris ca fericitul eveniment s-ar fi petrecut sambata in Insulele Maldive.

Aleasa inimii sale este cantareata spaniola Raquel del Rosario, cu care s-a logodit la inceputul acestui an, in luna februarie. Publicatia spaniola mai spune ca pilotul de Frmula 1 care a avut un sezon foarte bun ar fi inchiriat in cursul saptamanii trecute un avion particular care a decolat joi din aeroportul din Oviedo.

Destinatia a ramas necunoscuta, dar sursele cotidianului sustin ca e posibil sa fi aterizat in minunatele si exclusivele Insule Maldive. Alaturi de pilotul Fernando Alonso si frumoasa sa logodnica se mai aflau la bordul charterului membri ai familiilor celor doi, prietenii lor cei mai apropiati si intamplator, un preot, tot prieten de familie. Publicatiile spaniole "El Comercio" si "La Nueva Espana" au scris in aceeasi zi ca indragostitii si familiile, plus prietenii lor au ales exotica destinatie deoarece au mai petrecut acolo doua sejururi.

Vestea nuntii nu s-a confirmat oficial, dar sunt putini cei care nu au dat crezare zvonurilor. Pilotul Fernando Alonso are 25 de ani si a inceput sa iasa impreuna cu Raquel Del Rosario din iunie 2005. Prima aparitie publica a celor doi a avut loc cateva luni mai tarziu, in noiembrie 2005. Anuntul logodnei a fost facut in februarie 2006. Acelasi cotidian, "Sport", sutine ca cei doi vor locui in Oviedo, unde pilotul si-a facut de curand o casa, dar si in castelul din Elvetia, tot proprietate a lui Alonso.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.