Dupa semiesecul avut cu filmul "The Break-Up", in care l-a avut ca partener pe Vince Vaughn, Jennifer Aniston a decis ca este cazul sa-si relanseze cariera cinematografica, intrata intr-un con de umbra dupa incheierea serialului de succes "Friends".
Dar ea nu isi doreste o revenire artistica oarecare, ci in compania celui ce i-a frint inima si i-a ravasit viata: fostul ei sot Brad Pitt. Potrivit publicatiei Life&Style Weekly, ex-doamna Pitt si-a adus aminte ca, de fapt, ea este in continuare coproprietara a casei de productie Plan B, alaturi de Brad. Asa ca a pus mina pe telefon si i-a propus acestuia sa joace impreuna intr-un film produs si finantat chiar de catre Plan B.

Surprinzator, frumosul domn Pitt nu a spus nu, ci a cerut doar putin timp sa se gindeasca la ideea care, conform unor surse apropiate lui Aniston, nu i s-a parut de lepadat. Iar Hollywoodul asteapta acum cu respiratia la gura reactia Angelinei Jolie. Este de presupus ca aceasta o sa fie cel putin vehementa si tumultuoasa, mai ales ca, recent, "Lara Croft" i-a facut un scandal de toata frumusetea lui Pitt, pentru ca parintii acestuia au acceptat invitata la masa de Thanksgiving Day lansata de fosta lor nora, Jennifer Aniston.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.