Viata amoroasa a lui Claudiu Patrascu a fost intotdeauna subiectul care a tinut paginile revistelor mondene. Mai nou, printre iubitele fiului de avocat s-a numarat si cantareata Anda Adam
Pe langa relatia cu Sorana (A.S.I.A.) sau Loredana (Trident), se pare ca tanarul Patrascu a bifat-o pe lista cuceririlor si pe Anda Adam. Cei doi au avut o legatura amoroasa in urma cu doi ani. Gurile rele sustin ca povestea de dragoste dintre cei doi s-a incheiat destul de trist. Dupa sase luni de relatie, Claudiu a parasit-o pe Anda pentru a incepe o alta relatie cu prietena acesteia, Claudia, care semana foarte bine cu cantareata noastra.

In urma acestei despartiri, Anda nu a stat cu mainile in san, ba mai mult apropiatii celor doi sustin ca vedeta i-a aplicat o corectie propriei prietene pentru ca i-a "suflat" iubitul. Intrebata daca a avut o relatie cu Claudiu Patrascu, Anda ne-a declarat: "Nu vreau sa comentez pe marginea acestui subiect. Nu spun nici da, nici nu. E un subiect inchis pentru mine. Daca vreti sa aflati mai multe, vorbiti cu managerul meu". "Stiu doar ca au fost in aceeasi gasca. Nu cred sa fi avut vreo legatura amoroasa. Anda a avut doar doua relatii serioase", ne-a spus Joe D’Alvaro, managerul cantaretei.


Despre autor:

Atac

Sursa: Atac


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.